Kasnäs Marina, loma-asunto saaristosta

Kasnäs Marina, kolmen rivitalon huippumoderni kokonaisuus sijaitsee Saaristomeren parhaalla paikalla. Lähde Kemiönsaaren kauniille kalliorannoille ja koe unohtumaton loma meren äärellä.

Kasnäs Marina sijaitsee Kemiönsaaren Bysvikenissä, Saaristomeren kansallispuiston ytimessä. Vain muutaman sadan metrin päässä sijaitsevan Kasnäsin vierasvenesataman palvelut sekä lyhyen ajomatkan päässä oleva Taalintehdas tarjoavat runsaasti tekemistä lomallesi. Naapurissa sijaitsevassa Kasnäsin kylpylässä riittää myös tekemistä niin lapsiperheille kuin yritystenkin tarpeisiin.

Alueelta löytyy useita ravintoloita ja kesäkahviloita. Kasnäsistä on myös lauttayhteys lähisaariin, joissa riittää paljon mielenkiintoista puuhaa. Katso tarkemmat lautta-aikataulut  finnferries.fi. Lisäksi vanhat ruukit Fiskars, Billnäs ja Matildedal sijaitsevat noin tunnin ajomatkan etäisyydellä. Näissä voit tutustua käsityöläis- ja taiteilijayhteisöjen elämään ja näyttelyihin sekä kierrellä kahviloissa tai shoppailemassa design-tuotteita.

Tapahtumia pitkin kesää

Kemiönsaaren monipuoliset tapahtumat tarjoavat ajanvietettä pitkin kesää. Lähde vaikkapa Taalintehtaan Baltic Jazzeille tai Festival Norpakseen. Koko perheen keskiaikaa ja saariston tunnelmaa tarjoava  September Open on hieno kokemus lapsille kun taas Kemiönsaaren musiikkijuhlat tarjoaa huippumuusikoita niin koti- kuin ulkomailtakin. Vesiteitse saavutettavat Rosalan Viikinkeskus  ja Hiittisten saaristokylä ovat myös tutustumisen arvoisia paikkoja. Lisäksi Kasnäsistä on noin tunnin matka Pohjoismaiden korkeimmalle majakalle Bengtskärille

Saaristo on luonnosta ja ulkoilusta nauttimisen paikka, niin myös Kasnäsissä. Polje pyöräretkelle Taalintehtaan maisemiin tai lukuisille muille alueen pyöräreiteille. Golfaajille löytyy useampikin kenttä Bjärkasissa, Wenoxassa ja Meri-Teijossa. Retkeilyn ystävät nauttivat Teijon kansallispuiston luonnosta ja patikkareiteistä. Lisäksi Kasnäsin alue on todellinen purjehtijan aarreaitta. Myös melonta- ja kalastusmahdollisuudet ovat täällä ensiluokkaiset! Jos venettä ei ole omasta takaa, voit vuokrata sellaisen vierasvenesatamasta.

Kasnäs Marina sijaitsee osoitteessa Kasnäsintie 1258, Kemiönsaari. Etäisyys Helsingistä on 180 km, Turusta  100 km ja Tampereelta 240 km. Tänne kipparoit kätevästi myös veneellä. Saaristomeren luonnonkaunis ympäristö, helpot yhteydet ja hyvät palvelut takaavat onnistuneen loman meren rannalta.

KATSO VUOKRATTAVAT ASUNNOT!