Loma-asunto yrityskäyttöön

Vaativatkin kriteerit täyttävien loma-asuntojemme vuokraus yrityskäyttöön on helppoa ja nopeaa. Työsuhdeasunnoksi pitkäaikaiskäyttöön tai työporukalle tapahtumien yhteyteen.

Kaikki asuntomme ovat kesällä 2019 valmistuneita, hyvin varusteltuja 45 - 88 m2 huoneistoja omilla osittain katetuilla terasseilla. Kaikissa asunnoissa on sauna, sekä wc-tilat. Rannassa on myös yhteiskäytössä grillauspaikka ja vastikään vanhaa kunnioittaen peruskorjattu saunarakennus oleskelutiloineen. Katso lisää kuvia galleriastamme.

Järjestä yritystapahtumasi Kasnäs Marinassa

Kasnäs Marinassa kaikki palvelut ovat käytännössä vieressäsi. Kyläkauppa, vierasvenesatama sekä kylpylä kokoustiloineen, tenniskenttineen ja minigolfeineen löytyvät kaikki kävelyetäisyyden päästä. Lisäksi lähialueilla ja -saarissa toimii paljon ravintoloita ja kesäkahviloita. Yritystapahtumien yhteyteen löytyy myös muita aktiviteettejä, kuten golf-kenttiä, ratsastustiloja, luonnonpuisto ja laskettelukeskus sekä tietysti lähialueen historialliset ruukit. Ja kun saaristossa ollaan, ei veneilyä sovi unohtaa. Alueen saaristo tarjoaa runsaasti hienoja reittejä meriteitse. Kasnäsissä voit myös vuokrata yritystapahtumaasi helposti sopivan veneen.

Kasnäs Marina sijaitsee osoitteessa Kasnäsintie 1258, Kemiönsaari. Etäisyys Helsingistä on 180 km, Turusta  100 km ja Tampereelta 240 km. Alueelta löytyy parkkipaikkoja isommillekin autoille, mutta muista, että meille saavut helposti myös veneellä. Saaristomeren henkeäsalpaavan kaunis ympäristö, rauhalliset kalliorannat ja liplattavat laineet tarjoavat unohtumattomat puitteet yrityksesi tarpeisiin.

OTA YHTEYTTÄ